سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

هشدار وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان؛ افزایش دمای کردستان تا ۴۷ درجه

سیلاب کارشناس هواشناسی باهشدار نسبت به وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان گفت:برای دمای هوا امروز درمنطقه هورامانات استان کردستان نیزثبت بیشینه دمای ۴۴ تا ۴۷درجه سانتی‌گراد دور از انتظار نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 July 26
کد خبر: ۳۱۴۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: امروز یکشنبه (۴ مرداد) همچنان به ساکنان و مسافران جنوب استان سیستان و بلوچستان، شرق، غرب و شمال هرمزگان، جنوب و جنوب غرب کرمان و نیمه جنوبی استان فارس درباره وقوع رگبار‌های شدید باران در ساعات بعدازظهر اخطار داده می‌شود.

وی افزود: با توجه به شدت بارش‌ها، هر لحظه احتمال وقوع سیلاب وجود دارد و توصیه می‌شود شهروندان به محض مشاهده ابر‌های تیره و ضخیم، از حریم رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مسیر‌های سیلابی فاصله بگیرند و از حضور در این مناطق خودداری کنند.

اصغری بیان کرد: بیشترین ریسک این مخاطره جوی در مناطقی از جمله سراوان، خاش، جیرفت، بافت، حاجی‌آباد، نی‌ریز، استهبان، سروستان، فیروزآباد و حتی شیراز وجود دارد و ساکنان این مناطق باید هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.

وی ادامه داد: رخداد مهم بعدی، تداوم روند افزایش دما دست‌کم تا ۲۴ ساعت آینده در نیمه شمالی کشور است که بیشترین افزایش نسبی دما را مردم استان‌های گلستان، اردبیل، مازندران، گیلان و کردستان تجربه خواهند کرد.

دمای منطقه هورامانات کردستان به ۴۷ درجه می‌رسد

این کارشناس هواشناسی تصریح کرد: برای نمونه، اگر امروز در مناطقی مانند آق‌قلا، اینچه‌برون و مراوه‌تپه بیشینه دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد ثبت شود، جای تعجب ندارد. همچنین در منطقه هورامانات استان کردستان نیز ثبت بیشینه دمای ۴۴ تا ۴۷ درجه سانتی‌گراد دور از انتظار نخواهد بود.

وی یادـآور شد: از امروز تا ۴۸ ساعت آینده نیز آب‌های سواحل استان‌های خوزستان و بوشهر به طور نسبی مواج خواهد بود و ارتفاع موج در برخی مناطق به ۱۵۰ سانتی‌متر می‌رسد.

اصغری در پایان خاطرنشان کرد: در این مدت احتمال غرق شدن شناگران و غواصان و همچنین پاره شدن تور‌های صیادی از مهم‌ترین مخاطرات ناشی از مواج شدن دریا خواهد بود و ضروری است فعالان دریایی و گردشگران توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند./ مهر

کلمات کلیدی: بارش هواشناسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار